Un aranjament floral cu tenta rustica, cu bulbi de zambile, muschi de copac , frunze de feriga care degaja un aer proaspat si reconfortant si care ne trimite cu gandul al primii muguri ai primaverii si la verdele crud, poate fi o alegere inspirata pentru orice tip de eveniment. Pentru eleganta si spectacol vizual am ales Anemona albastra. Un albastru-indigo cu personalitate care ofera un stil aparte aranjamentului.
Asa cum “ceva dulce” este obligatoriu pentru orice masa implinita consider ca lumanarile nu trebuie sa lipseasca chiar daca avem un eveniment de zi !
Un candy bar cu tenta rustica si elemente vintage in aceeasi combinatie de culori apare ca un tablou de primavara care atrage ca un magnet atat copiii cat si adultii.
Tabloul este completat cu un savuros tort Pavlova cu crema Mascarone si aroma de lamaie verde, ornat cu felii de lamaie verde, mure si frunze proaspete de menta .
In cupe elegante o sarlota cu gust exotic de fistic, intr-un décor la fel de exotic cu jumantati de lamai verzi si ornate cu frunze de menta, mure si felii de lamaie.
Locatie : Restaurant La Vitrine – Hotel Caro
Photo credit : Phoenix Studio