Aranjament floral si candy bar in tonuri de verde si albastru indigo

Un aranjament  floral cu tenta rustica, cu bulbi de zambile, muschi de copac , frunze de feriga care degaja un aer proaspat si reconfortant si care ne trimite cu gandul al primii muguri ai primaverii si la verdele crud, poate fi o alegere inspirata pentru orice tip de eveniment. Pentru eleganta si spectacol vizual am ales Anemona albastra. Un albastru-indigo cu personalitate care ofera  un stil aparte aranjamentului.

Asa cum “ceva  dulce” este obligatoriu pentru orice masa implinita consider ca lumanarile nu trebuie sa lipseasca chiar daca avem un eveniment de zi !

pizap-com14869235440141 pizap-com14869236139152

pizap-com14869236784213 pizap-com14869237616064

Un candy bar cu tenta rustica si elemente vintage in aceeasi combinatie de culori apare ca un tablou de primavara care atrage ca un magnet atat copiii cat si adultii.

pizap-com148679661821612 pizap-com148679669665513

Tabloul este completat cu un savuros tort Pavlova cu crema Mascarone si aroma de lamaie verde, ornat cu felii de lamaie verde, mure si frunze proaspete de menta .

pizap-com148679676510514 pizap-com148679686306115

In cupe elegante o sarlota cu gust exotic de fistic, intr-un décor la fel de exotic cu jumantati de lamai verzi si ornate cu frunze de menta,  mure si felii de lamaie.

pizap-com148679653102811 pizap-com14867961888186

Locatie : Restaurant La Vitrine – Hotel Caro

Photo credit : Phoenix Studio