Bee Happy Charity- Workshopuri de design floral

 

Cred in continuare cu tarie ca nimic nu este intamplator si ca sunt lucruri care trebuie sa se intample atunci cand universul hotaraste asta!

Cu totii avem mentori, repere, oameni care te inteleg fara sa spui prea multe cuvinte, oameni care iti intind mana la cel mai mic semn, oameni de la care ai ramas cu ceva, cat de putin, o invatatura, un gest.  Acestia sunt oamenii care iti dau aripi, oameni care nu te lasa sa-ti pierzi motivatia si sa renunti la vise!

Conjunctura a facut ca in ultima perioada sa particip la tot felul de intalniri, conferinte, seminarii, gale, ocazie cu care am cunoscut atat de multi oameni extraordinari, veniti din domenii atat de diferite, dar uniti de un singur ideal : dorinta de a oferi sprijin!

Sincer am ramas surprinsa de disponibiliatea lor, de caldura zambetului lor, de inimile lor deschise!

Printre acesti oameni minunati, am intalnit reprezentanti ai unor asociatii, organizatii, care lupta zi de zi pentru a gasi fonduri pentru copiii care au nevoie de tratamente costisitoare, pentru persoane cu diverse probleme de sanatate sau financiare.

Mi se par fabulosi acesti oameni pentru perseverenta lor, pentru marinimia lor!

Acum mai mult ca niciodata simt nevoia de a ajuta!

Fa-o si tu implicandu-te in proiectul Bee Happy Charity-Oameni care iti dau aripi!

Acest proiect consta in organizarea unor workshopuri de design floral, iar o parte din banii obtinuti vor fi donati organizatiilor si asociatiilor partenere.

Ramona Dumitru

Bee Happy Events

photo: arhiva Bee Happy Events

Leave a Reply

Your email address will not be published.