CUMPATARE SI CREATIVITATE

In minte am de multa vreme,  tot felul de idei legate de cumpatare, care s-a dovedid a fi una dintre problemele asupra careia ar trebui ca fiecare dintre noi sa reflecte.  Acum, cand Pamantul s-a oprit pentru a ne spune intr-un mod extrem de dureros : Sunteti chiriasii mei!! Nimic nu va apartine!! Tot ceea ce va ofer trebuie sa se bucure si generatiile viitoare, bucurati-va cu cumpatare!!

Cumpatare si echilibru si nu in ultimul rand credinta!!!

Daca avem grija ce mancam, cum ne comportam in fata naturii, daca avem grija de sufletul nostru si corpul nostru in zilele d post , in zilele de duminica, poate nu am mai avea atatde mult nevoie de spitale. Oric

Sa ne gandim de fiecare data cand sarbatorim zile onomastice ( si cat mult ne place, avem libere, mancare, rasfat, dar uitam de fapt ca toate au un temei. reprezentand sfinti, sarbatorile crestine.

Avem ce avem acum pentru ca cei din urma noastra au urmat dinte obiceiuri , niste cutume, niste randuieli.  Vedeti cat de usor vine haosul si frica?? Crezi ca esti tare , ca poti face maine , poimane , dar nu te gandesti ca la un momment dat cade oblonul cala magazin, si iti este greu sa mai intrezaresti o raza de lumina!!

Deci, cumpatare si respectarea randuielilor!!!

Batranii nostri, inteleptii nostri!!

Respect si invatare!

Din nimic au trecut prin vremuri grele, fara telefoane si televizoare,  fara confort si dezmat!!

Asa bunicili noastri (mame Sane, mame tane- de la batrane, mosi, tata Oane)

Nu mai huliti preotii si biserica, este un pacat fundamental. Nu crezi, nu huli, dar nici nu sarbatori sfintele sarbatori, nu te bucura de libere